lunes, 10 de octubre de 2011

La nueva era de la información

Xerrada “Els reptes de futur de la premsa. Presentació de +VilaWeb” amb Vicent Partal, director de VilaWeb
El passat dia 30 de setembre vam tindre  l`oportunitat d’acudir a la xerrada de Vicent Partal sobre el futur que té l’actual premsa escrita, no sols en el nostre país sinó en tot el món.
Partal va dir que la premsa escrita acabarà estenguin-se. En l`actualitat tots els periòdics tenen la seua versió a Internet, les noticies van publicant-se cada moment i actualitzant-se, per lo que es molt més interessant llegir la versió web que la de paper que s’imprimeix el dia d`abans.
Altre factor que ha propiciat aquest deterior prematur de la premsa escrita han sigut algunes xarxes socials com el twitter, ja que en aquesta xarxa es comenta al moment, cuan ocorre-hi alguna cosa.
Actualment la majoria de la gent pot consultar aquestes xarxes amb el seu telèfon mòbil, així com també pot consultar cada matí les noticies dels periòdics digitals, es per això que el paper està quedant-se antiquat.
El canvi ja ha arribat, més prompte que mai, no serveix de res esperar a veure com s’extingeixen els periòdics escrits, hi ha que propiciar aquest canvi utilitzant les noves tecnologies  com la web 2.0, una forma més actual i dinàmica  que  s`adequa als temps que corren.
Es per això que un periòdic com VilaWeb amb una amplia varietat de continguts pot arribar a un públic molt ampli i adequar-se a les necessitats del consumidor actual.
Aquest es un resum de xerrada de Vicent  Partal, jo crec que el que tenim que fer es menejar aquesta xarxa del futur, no tenim que quedar-nos esperant  a que el periòdic de paper acabe de morir-se sinó que hi ha que començar a actualitzar l’ informació i fer arribar a tot el món aquests diaris  digitals, que encara faltaran alguns anys per a que s`establisca aquest fet per complet, però podem dir que es una realitat i no faltarà molt per a poder-ho comprovar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario